Lakásfelújítás szakemberektől kedvező áron!

A lakásfelújítás ára az egekbe is szökhet, ha nem megfelelő csapatra bízza a kivitelezést. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a lakásfelújítás terén és bizony elég sokszor kellett olyan otthonfelújításokhoz kivonulnunk, amit elkezdett már egy másik csapat, de levonultak, mert vagy összetákolták a lakást, vagy nem értettek a bevállalt munkához.

Ilyen esetekben a lakásfelújítás ára drágább, mert nyilván a tulajdonos az előző csapatnak kifizet egy bizonyos összeget, hogy elkezdjék a munkát, beépítenek egy csomó anyagot a lakásba, amit valószínűleg ki kell bontani és egy részük már nem lesz felhasználható, tehát érdemes tájékozódni és nem a gyanúsan olcsót választani.

Ahogy fent már írtam, csapatunk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a lakásfelújítás terén, mind egyéni vállalkozók, akik csapatba álltak össze, nincs főnökük, így ha burkolóra van szüksége, akkor csak a burkolónak fizet, ha szobafestő, mázolót keres, akkor megint csak egy embernek fizet és ugyan ez a helyzet a villanyszerelő esetén is, nincs főnökük, nem áll mögöttük egy 20 személyes stáb akiknek a fizetését is ki kell termelni, tehát a szakemberek kedvező árat fognak Önnek mondani és nem azért, mert nem értenek a felújításhoz, hanem azért, mert nem kell még plusz 20 ember fizetését kitermelni.

lakásfelújítás, fürdőszoba felújítás

A teljeskörű lakásfelújítás mellett részleges felújításokat is vállalunk, ami azt jelenti, hogy komplett fürdőszoba felújítást, az egész lakás tisztasági festését, villanyvezetékek cseréjét, bontással, vagy bontás nélkül, ami majd az árajánlatkérés és ingyenes felmérés után derül ki, mert pl. panellakásokban nem kábelcsatornában vannak a villanyvezetékek, hanem csak be vannak a falba gipszelve.

Amennyiben az Ön otthonára is ráfér a felújítás, akkor keressen minket bizalommal, az év bármelyik hónapjában, Budapest bármelyik kerületéből!    

Forrás: lakasfelujitasbudapest.eu, 2020-11-25 08:05